fbpx

Stek wołowy Rib Eye na cebuli karmelizowanej z cytryną, frytkami i pieczonymi pomidorkami cherry i sosem holenderskim – 94 zł

Kaczka pieczona z kluskami śląskimi i owocami duszonymi w czerwonym winie – 82 zł

Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym, ziemniakami puree i mizerią – 52 zł

Grillowana pierś z kurczaka z frytkami i bukietem świeżych warzyw i sosem miodowo-kolendrowym – 49 zł

Burger wołowy z duszoną cebulą, bekonem, serem cheddar, burakiem i majonezem.
Podawany z frytkami, salsą paprykową i sałatką colesław – 49 zł

Rösti ziemniaczane przekładane domowym twarożkiem i jajkiem sadzonym – 44 zł
wersja z chrupiącym bekonem – 46 zł

Pierogi myśliwego – smażone lub z wody (6 szt.) – 42 zł

Naleśniki przekładane świeżym szpinakiem z serem favita i czerwoną cebulą (2 szt.) – 42 zł

Zielone spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi pomidorami, rukolą i serem pecorino – 46 zł
wersja z szynką Prosciutto – 48 zł

Kremowe risotto z fasolą edamame, serem pecorino i rukolą – 44 zł

Back to top
Close Offcanvas Sidebar