Stek wołowy Rib Eye na cebuli karmelizowanej z cytryną, frytkami i pieczonymi pomidorkami cherry i sosem holenderskim – 94 zł
Kaczka pieczona z kluskami śląskimi i owocami duszonymi w czerwonym winie – 82 zł
Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym, ziemniakami puree i mizerią – 52 zł
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami i bukietem świeżych warzyw i sosem miodowo-kolendrowym – 49 zł
Burger wołowy z duszoną cebulą, bekonem, serem cheddar, burakiem i majonezem.
Podawany z frytkami, salsą paprykową i sałatką colesław – 49 zł
Rösti ziemniaczane przekładane domowym twarożkiem i jajkiem sadzonym – 44 zł
wersja z chrupiącym bekonem – 46 zł
Pierogi myśliwego – smażone lub z wody (6 szt.) – 42 zł
Naleśniki przekładane świeżym szpinakiem z serem favita i czerwoną cebulą (2 szt.) – 42 zł
Zielone spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi pomidorami, rukolą i serem pecorino – 46 zł
wersja z szynką Prosciutto – 48 zł
Kremowe risotto z fasolą edamame, serem pecorino i rukolą – 44 zł