fbpx

Stek z polędwicy wołowej (200 g) z dodatkiem
cytrynowej cebuli z nutą chilli, na puree
ziemniaczanym z blanszowanymi warzywami
i sosem holenderskim – 98 zł

Kaczka pieczona z kluskami śląskimi
i owocami duszonymi w czerwonym winie – 82 zł

Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym,
ziemniakami puree i mizerią – 52 zł

Grillowana pierś z kurczaka z frytkami
i bukietem świeżych warzyw i sosem miodowo-
-kolendrowym – 49 zł

Burger wołowy z duszoną cebulą, bekonem,
serem cheddar, burakiem i majonezem.
Podawany z frytkami, salsą paprykową
i sałatką colesław – 54 zł

Rösti ziemniaczane przekładane
domowym twarożkiem i jajkiem sadzonym – 44 zł
wersja z chrupiącym bekonem – 46 zł

Pierogi myśliwego – smażone lub z wody (6 szt.) – 46 zł

Naleśniki przekładane świeżym szpinakiem
z serem favita i czerwoną cebulą (2 szt.) – 44 zł

Zielone spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi
pomidorami, rukolą i serem pecorino – 46 zł
wersja z szynką Prosciutto – 48 zł

Kremowe risotto z fasolą – 44 zł

Back to top
Close Offcanvas Sidebar