Stek z polędwicy wołowej (200 g) z dodatkiem
cytrynowej cebuli z nutą chilli, na puree
ziemniaczanym z blanszowanymi warzywami
i sosem holenderskim – 98 zł
Kaczka pieczona z kluskami śląskimi
i owocami duszonymi w czerwonym winie – 82 zł
Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym,
ziemniakami puree i mizerią – 52 zł
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami
i bukietem świeżych warzyw i sosem miodowo-
-kolendrowym – 49 zł
Burger wołowy z duszoną cebulą, bekonem,
serem cheddar, burakiem i majonezem.
Podawany z frytkami, salsą paprykową
i sałatką colesław – 54 zł
Rösti ziemniaczane przekładane
domowym twarożkiem i jajkiem sadzonym – 44 zł
wersja z chrupiącym bekonem – 46 zł
Pierogi myśliwego – smażone lub z wody (6 szt.) – 46 zł
Naleśniki przekładane świeżym szpinakiem
z serem favita i czerwoną cebulą (2 szt.) – 44 zł
Zielone spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi
pomidorami, rukolą i serem pecorino – 46 zł
wersja z szynką Prosciutto – 48 zł
Kremowe risotto z fasolą – 44 zł