Stek wołowy Rib Eye na cebuli karmelizowanej z cytryną, frytkami, pieczonymi pomidorkami cherry i sosem holenderskim – 88 zł
Kaczka pieczona z kluskami śląskimi i owocami duszonymi w czerwonym winie – 78 zł
Kotlet schabowy z jajkiem sadzonym, ziemniakami puree i mizerią – 46 zł
Grillowana pierś z kurczaka z frytkami, bukietem świeżych warzyw i sosem miodowo-kolendrowym – 46 zł
Burger wołowy z duszoną cebulą, bekonem, serem cheddar, burakiem i majonezem. Podawany z frytkami, sałatką colesław i salsą paprykową – 46 zł
Burger wołowy z jajkiem sadzonym, jalapeño, bekonem, serem cheddar i sosem z nutą burbonu. Podawany z frytkami, sałatką colesław i salsą paprykową – 46 zł
Rösti ziemniaczane przekładane domowym twarożkiem i jajkiem sadzonym / + chrupiącym bekonem – 41 zł / 44 zł
Pierogi myśliwego – smażone lub z wody (6 szt.) – 38 zł
Naleśniki przekładane szpinakiem z serem favita i czerwoną cebulą (2 szt.) – 38 zł
Zielone spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi pomidorami, rukolą i serem pecorino / wersja z szynką Prosciutto – 43 zł / 46 zł
Kremowe risotto z fasolą edamame, serem pecorino i rukolą – 38 zł